Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Bryan Ferry & Roxy Music - Love Is The Drug

CDA stelt vragen essentaksterfte

Logo EsCDA Woerden heeft schriftelijke vragen ingediend over de essentaksterfte in Woerden. Het CDA stelt deze vragen naar aanleiding van het bericht van afgelopen week, dat  80%...

van de essenbomen in Nederland op korte termijn dood zal gaan als gevolg van de essentaksterfte.

 

Deze boomziekte zorgt ervoor dat takken afsterven,  wat uiteindelijk tot omvallen van de boom leidt. Het CDA vraagt zich af hoeveel essen er in de gemeente staan en op welke termijn controle gaat plaatsvinden op deze ziekte.  Ook wordt de vraag gesteld op welke manier en door welk soort andere boom de gemeente dode essenbomen gaat vervangen en welke financiële middelen er beschikbaar zijn voor de vervanging.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties