Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Onderhoud Schilderskwartier onder de maat

Logo Wijkplatform Schilderskwartier 1 Onderhoud aan groen en wegen in de wijk Schilderskwartier in Woerden scoort onder de maat. Dat bleek tijdens de wijkschouw. Voorzitter van het wijkplatform...

Theo Streng zegt tegen RPL, dat op veel plaatsen onkruid staat. Streng heeft begrip voor het beperkte onderhoudsbudget van de gemeente maar ziet daardoor de wijk wel verloederen. Ook het maaien van kades langs de Grecht door het waterschap laat volgens hem te wensen over.

Uit onderzoek door het wijkplatform blijkt dat veel wegen vol met kuilen zitten. Dat probleem zou worden veroorzaakt door een kapotte riolering waardoor zand wegspoelt. Dat is in Woerden een veel voorkomend probleem. Als het om herstel gaat, moet het Schilderskwartier in de rij met wachtende wijken aansluiten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties