Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Meyer - They Don't Play Our Lovesong Anymore

Onderhoud Schilderskwartier onder de maat

Logo Wijkplatform Schilderskwartier 1 Onderhoud aan groen en wegen in de wijk Schilderskwartier in Woerden scoort onder de maat. Dat bleek tijdens de wijkschouw. Voorzitter van het wijkplatform...

Theo Streng zegt tegen RPL, dat op veel plaatsen onkruid staat. Streng heeft begrip voor het beperkte onderhoudsbudget van de gemeente maar ziet daardoor de wijk wel verloederen. Ook het maaien van kades langs de Grecht door het waterschap laat volgens hem te wensen over.

Uit onderzoek door het wijkplatform blijkt dat veel wegen vol met kuilen zitten. Dat probleem zou worden veroorzaakt door een kapotte riolering waardoor zand wegspoelt. Dat is in Woerden een veel voorkomend probleem. Als het om herstel gaat, moet het Schilderskwartier in de rij met wachtende wijken aansluiten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties