Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Meer kans ledenaanwas voor Green Hearts

Logo Softbalclub Green Hearts Honk- en softbalvereniging Green Hearts uit Linschoten wil naar Woerden verhuizen. Daarmee denkt de vereniging meer nieuwe leden te trekken. Green Hearts voorzitter...

Annet van der Woude zegt in RPL Actueel dat de vereniging niet bang is voor verlies van leden uit Linschoten of Montfoort. Nu al komen veel leden uit Woerden en dat aantal kan alleen maar toenemen vanwege de groeiwijken die Woerden heeft, zegt ze. De komende jaren wil de vereniging met 5 tot 6 leden per jaar groeien.

Green Hearts wil mede gebruik gaan maken van de accommodaties van Reflex en VEP op sportpark Cromwijk. Van der Woude gaat er vanuit dat de verhuizing op z’n vroegst na de zomer van volgend jaar een feit kan zijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties