Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Meyer - They Don't Play Our Lovesong Anymore

Meer kans ledenaanwas voor Green Hearts

Logo Softbalclub Green Hearts Honk- en softbalvereniging Green Hearts uit Linschoten wil naar Woerden verhuizen. Daarmee denkt de vereniging meer nieuwe leden te trekken. Green Hearts voorzitter...

Annet van der Woude zegt in RPL Actueel dat de vereniging niet bang is voor verlies van leden uit Linschoten of Montfoort. Nu al komen veel leden uit Woerden en dat aantal kan alleen maar toenemen vanwege de groeiwijken die Woerden heeft, zegt ze. De komende jaren wil de vereniging met 5 tot 6 leden per jaar groeien.

Green Hearts wil mede gebruik gaan maken van de accommodaties van Reflex en VEP op sportpark Cromwijk. Van der Woude gaat er vanuit dat de verhuizing op z’n vroegst na de zomer van volgend jaar een feit kan zijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties