Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Overeenstemming over Schuylenburcht

Logo WelThuisWoningbouwvereniging Oudewater en zorgorganisatie WelThuis hebben overeenstemming bereikt over beëindiging van de huurovereenkomst van...

woonzorgcentrum “Schuylenburcht” in Oudewater. WelThuis huurt het pand aan de Hekendorpseweg al geruime tijd, en eind 2021 zou het huidige huurcontract aflopen. Door gewijzigde regelgeving en een veranderde vraag ontstond leegstand, hetgeen resulteerde in de wens van WelThuis de huurovereenkomst eerder te beëindigen.

Beide partijen zijn samen met een mediator tot een vergelijk gekomen en hebben overeenstemming bereikt over beëindiging van de huurovereenkomst per 1 juli aanstaande.

Foto: Gemeente Oudewater
26 schuylenburcht

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties