Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog enkele buien

De ochtend begint met opklaringen maar de kans op een bui is groot. Vanmiddag is er maar weinig ruimte voor de zon en valt er een enkele bui. De matige wind is noordwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. Vanavond is het bewolkt maar in de nacht klaart het op. Het kwik daalt naar 14°C. Woensdag liggen we tussen twee storingen in. Het is die dag wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind draait naar het meesj110zuidwesten. Het is dan met 22°C een stuk aangenamer.

Foto: enkele buien

Nu op RPL: Cliff Richard - The Only Way Out

Einde voor oude sneltrams

Logo TramrailsTwee sneltrams die 34 jaar hebben gereden tussen Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein zijn afgedankt. De trams waren op zondag 5 maart met elkaar in een frontale botsing gekomen op de...

wisselstraat in Nieuwegein. Er waren geen gewonden, maar de trams zijn total loss. De reparatiekosten wegen niet op tegen de restwaarde. Over drie jaar worden alle oude trams vervangen door nieuwe voertuigen.

De twee oude sneltrams van het type SIG staan nu op een spoor buiten de remise, in afwachting van een koper die geïnteresseerd is in de restwaarde en de onderdelen. De trams moeten van de remise af omdat er ruimte nodig is voor de nieuwe CAF-trams die gaan rijden op de Uithoflijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties