Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Meyer - They Don't Play Our Lovesong Anymore

Einde voor oude sneltrams

Logo TramrailsTwee sneltrams die 34 jaar hebben gereden tussen Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein zijn afgedankt. De trams waren op zondag 5 maart met elkaar in een frontale botsing gekomen op de...

wisselstraat in Nieuwegein. Er waren geen gewonden, maar de trams zijn total loss. De reparatiekosten wegen niet op tegen de restwaarde. Over drie jaar worden alle oude trams vervangen door nieuwe voertuigen.

De twee oude sneltrams van het type SIG staan nu op een spoor buiten de remise, in afwachting van een koper die geïnteresseerd is in de restwaarde en de onderdelen. De trams moeten van de remise af omdat er ruimte nodig is voor de nieuwe CAF-trams die gaan rijden op de Uithoflijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties