Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Paul Young - Love Of The Common People

Onderwijs in beeld bij gemeente

Logo Gemeente Woerden 2In de nieuwe onderwijsagenda 2017- 2018 is de rol van gemeente en onderwijs bepaald door het vaststellen van een aantal speerpunten. Dat zijn maatschappij, economie, zorg...

en huisvesting. Ook speelt de gemeente een rol in cultuur- en natuureducatie en in bij het bewegingsonderwijs.

Tevens staat het proces tussen school en arbeidsmarkt nog op de rol zodat de verbinding tussen onderwijs en arbeidsmarkt beter op elkaar aansluit. Het doel is dat jongeren opgroeien tot zelfredzame inwoners.

De gesprekken tussen gemeente en onderwijs zijn nog volop aan de gang. Na de zomervakantie wordt verder overlegd, ook met maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven, met als doel te komen tot een gezamenlijke visie over het onderwijs in Woerden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties