Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Onderwijs in beeld bij gemeente

Logo Gemeente Woerden 2In de nieuwe onderwijsagenda 2017- 2018 is de rol van gemeente en onderwijs bepaald door het vaststellen van een aantal speerpunten. Dat zijn maatschappij, economie, zorg...

en huisvesting. Ook speelt de gemeente een rol in cultuur- en natuureducatie en in bij het bewegingsonderwijs.

Tevens staat het proces tussen school en arbeidsmarkt nog op de rol zodat de verbinding tussen onderwijs en arbeidsmarkt beter op elkaar aansluit. Het doel is dat jongeren opgroeien tot zelfredzame inwoners.

De gesprekken tussen gemeente en onderwijs zijn nog volop aan de gang. Na de zomervakantie wordt verder overlegd, ook met maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven, met als doel te komen tot een gezamenlijke visie over het onderwijs in Woerden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties