Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Vrij zonnig

Het ziet er voor vandaag goed uit!. Er zijn zonnige perioden en er is sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C. In de nacht zijn er brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 10°C. Vrijdag ligt er een storing in de buurt maar met wat geluk blijft het droog. Wolken en opklaringen wisselen elkaar10818302 1005406322809888 1988209327603635896 o af. De zwakke wind is west. Met 18°C is het frisser.

Nu op RPL: Paul Young - Love Of The Common People

Opnieuw streekproduct gecertificeerd

Logo Erkend StreekproductOnlangs is door de Stichting Groene Hart Streekproducten aan De Dyck, in de persoon van Reinier Kempenaar te Woubrugge het certificaat ‘Erkend Streekproduct’ uitgereikt voor hun...

pompoenen. Daarmee is dit bedrijf nummer 45 in de rij die het predicaat “producent van een erkend Groene Hart Streekproduct” bezit.

Alhoewel het bedrijf meerdere producten levert zoals aardappels en uien, bloemen en knoflook, wordt voor nu alleen de pompoen gecertificeerd. Na de oogst wordt de pompoen voorzien van een etiket met touwtje om de steel en via de coöperatie Groene Hart Streekproducten geleverd aan Hoogvliet Supermarkten.

De Dyck is van origine een traditioneel akkerbouwbedrijf maar heeft haar bedrijfsvoering verbreed met een (kwaliteits)restaurant midden in Woubrugge. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties