Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een lagedrukgebied ligt een paar dagen in de buurt van onze omgeving en zorgt voor wisselvallig weer. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af en vallen er buien. In de avond is het bewolkt en vallen er ook nog enkele buien. De zwakke wind is noordwest. Het kwik komt niet veel verder dan 19°C. In de nacht klaart het op maar in de nanacht gaan er wederom buien vallen. De temperatuur daalt naar 14°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag en avond ontstaan er opklaringen. Daarnaast vallen er buien. De matige wind is noordwest. Het blijft met 20°C frmeesj0is.

Foto: buien boven Noorder

Nu op RPL: Pharrell Williams - Happy

Opnieuw streekproduct gecertificeerd

Logo Erkend StreekproductOnlangs is door de Stichting Groene Hart Streekproducten aan De Dyck, in de persoon van Reinier Kempenaar te Woubrugge het certificaat ‘Erkend Streekproduct’ uitgereikt voor hun...

pompoenen. Daarmee is dit bedrijf nummer 45 in de rij die het predicaat “producent van een erkend Groene Hart Streekproduct” bezit.

Alhoewel het bedrijf meerdere producten levert zoals aardappels en uien, bloemen en knoflook, wordt voor nu alleen de pompoen gecertificeerd. Na de oogst wordt de pompoen voorzien van een etiket met touwtje om de steel en via de coöperatie Groene Hart Streekproducten geleverd aan Hoogvliet Supermarkten.

De Dyck is van origine een traditioneel akkerbouwbedrijf maar heeft haar bedrijfsvoering verbreed met een (kwaliteits)restaurant midden in Woubrugge. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties