Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Redelijk weer

De dag begint met bewolking waaruit wat regen kan vallen. Maar al snel breekt de zon in de vorm van opklaringen door. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zien we brede opklaringen. De thermometer geeft dan 13°C aan. Vrijdag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke wind draait naar zuidoost. Met 24°C 1979965 1255193137870823 5433031176933324690 owordt het warmer.

Foto: de dag moet op gang komen.

Nu op RPL: Avicii - The Days

Snel en Polaners luchten hart bij Progressief Woerden

Logo ZebrapadEr moet een snelle tijdelijke oplossing voor een veilige oversteekplaats op de Steinhagense weg komen en er moet een oplossing voor de verkeersdrukte op die weg komen. Dat zeggen...

bewoners van het Woerdense Snel en Polanen tegen Progressief Woerden. De partij ging langs de deuren in de wijk om van de bewoners te horen wat wij van Woerden en hun wijk vinden en wat er beter kan.

Wat volgens de partij verder opvalt, is dat er veel behoefte is aan meer speelgelegenheid voor kinderen en dat het nieuwe afvalsysteem best bevalt. Andere zaken die naar voren werden gebracht zijn dat het wijkplatform niet actief genoeg is en dat het oudste deel van de wijk helemaal wordt vergeten. Ook zou er meer horeca moeten komen.

Progressief Woerden ging het gesprek met de wijkbewoners aan in het kader van 300 dagen luisteren.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties