Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking en soms zon.

Het is vandaag bewolkt maar af en toe krijgt de zon kans om te schijnen. Er staat een matige westenwind. Het kwik loopt op naar 15°C. In de nacht is het ook bewolkt bij een minimum temperatuur van 11°C. Dinsdag ziet er minder uit. Bewolkingmeesj986 heeft de overhand en er valt van tijd tot tijd regen. De wind draait naar het zuidwesten. De thermometer geeft 17°C aan.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Snel en Polaners luchten hart bij Progressief Woerden

Logo ZebrapadEr moet een snelle tijdelijke oplossing voor een veilige oversteekplaats op de Steinhagense weg komen en er moet een oplossing voor de verkeersdrukte op die weg komen. Dat zeggen...

bewoners van het Woerdense Snel en Polanen tegen Progressief Woerden. De partij ging langs de deuren in de wijk om van de bewoners te horen wat wij van Woerden en hun wijk vinden en wat er beter kan.

Wat volgens de partij verder opvalt, is dat er veel behoefte is aan meer speelgelegenheid voor kinderen en dat het nieuwe afvalsysteem best bevalt. Andere zaken die naar voren werden gebracht zijn dat het wijkplatform niet actief genoeg is en dat het oudste deel van de wijk helemaal wordt vergeten. Ook zou er meer horeca moeten komen.

Progressief Woerden ging het gesprek met de wijkbewoners aan in het kader van 300 dagen luisteren.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties