Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Redelijk weer

De dag begint met bewolking waaruit wat regen kan vallen. Maar al snel breekt de zon in de vorm van opklaringen door. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zien we brede opklaringen. De thermometer geeft dan 13°C aan. Vrijdag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke wind draait naar zuidoost. Met 24°C 1979965 1255193137870823 5433031176933324690 owordt het warmer.

Foto: de dag moet op gang komen.

Nu op RPL: Avicii - The Days

LijstvanderDoes krijgt er van langs

Logo VandalismeLijstvanderDoes krijgt er van langs vanwege uitspraken over een buurtfunctie van winkels en horeca in de Hazelaarstraat in Woerden. In een e-mail aan de gemeenteraad schrijft een...

bewoner van de Bomenwijk dat normaal over straat lopen niet mogelijk is en dat het woord hoer voor Marokkanen heel gewoon is. De verzender van de e-mail verwijt LijstvanderDoes dat heel Woerden wist dat er in het internetcafé in de Hazelaarstraat drugs werden verhandeld behalve LijstvanderDoes.

Na beëindiging van het cameratoezicht in de Hazelaarstraat worden er weer autoruiten ingeslagen en na 23.00 uur hangen er op het schoolplein allerlei figuren rond, staat in de e-mail.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties