Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking en soms zon.

Het is vandaag bewolkt maar af en toe krijgt de zon kans om te schijnen. Er staat een matige westenwind. Het kwik loopt op naar 15°C. In de nacht is het ook bewolkt bij een minimum temperatuur van 11°C. Dinsdag ziet er minder uit. Bewolkingmeesj986 heeft de overhand en er valt van tijd tot tijd regen. De wind draait naar het zuidwesten. De thermometer geeft 17°C aan.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

LijstvanderDoes krijgt er van langs

Logo VandalismeLijstvanderDoes krijgt er van langs vanwege uitspraken over een buurtfunctie van winkels en horeca in de Hazelaarstraat in Woerden. In een e-mail aan de gemeenteraad schrijft een...

bewoner van de Bomenwijk dat normaal over straat lopen niet mogelijk is en dat het woord hoer voor Marokkanen heel gewoon is. De verzender van de e-mail verwijt LijstvanderDoes dat heel Woerden wist dat er in het internetcafé in de Hazelaarstraat drugs werden verhandeld behalve LijstvanderDoes.

Na beëindiging van het cameratoezicht in de Hazelaarstraat worden er weer autoruiten ingeslagen en na 23.00 uur hangen er op het schoolplein allerlei figuren rond, staat in de e-mail.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties