Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Redelijk weer

De dag begint met bewolking waaruit wat regen kan vallen. Maar al snel breekt de zon in de vorm van opklaringen door. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zien we brede opklaringen. De thermometer geeft dan 13°C aan. Vrijdag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke wind draait naar zuidoost. Met 24°C 1979965 1255193137870823 5433031176933324690 owordt het warmer.

Foto: de dag moet op gang komen.

Nu op RPL: Avicii - The Days

Vandaag overleg over HAP en SEH Hofpoortziekenhuis

Logo HAP WoerdenWethouder Yolan Koster van de gemeente Woerden voert vandaag overleg met de partijen die het afgewezen plan voor een huisartsenpost-plus (HAP+) en...

spoedeisende hulp (SEH) hebben ontwikkeld. Koster wil bekijken of het plan alsnog – al dan niet in aangepaste vorm – kan worden ingevoerd. Verder wil Koster onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor huisartsenzorg in de avond. Dat schrijft de wethouder aan de gemeenteraad.

Koster schrijft bezig te zijn met de mogelijkheden van ‘out of the box’ aanbieders. Met één partij is inmiddels overleg geweest, met een tweede is dat gepland. De wethouder zegt enthousiasme te ontmoeten over het realiseren van ander vormen van spoedzorg dan die tot nu toe gebruikelijk zijn in Nederland. Ze verwacht voor het zomerreces meer duidelijkheid te hebben.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties