Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon en frisser

Het is vandaag somber weer met veel bewolking en in de middag en avond valt er wat regen. De matige wind is zuidwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er nog wat regen vallen. Het kwik daalt naar 16°C. Zondag, helaas bewolkt weer en maar weinig zon. Er kan nog wat regen vallen. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. Het blijft met 20°C fris. Maandag ziet er beter uit. Er is dan een afwisseling van wolken en flink wat  zon. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft die dag 22°C aan.meesj52

Foto: af en toe zon

Nu op RPL: SOKW

Ondernemers Woerden bundelen de krachten

Logo Handen schuddenOndernemers in Woerden hebben de handen ineen geslagen om Woerden als zakelijk sterk merk te positioneren. Dit op het gebied van events, congressen, bijeenkomsten en vergaderingen.

Na diverse bijeenkomsten is besloten om een collectief te vormen om zo Woerden als congres- en eventregio landelijk op de kaart te zetten. Gert-Jan Stok van het Woerdense Kasteel, Jonathan Ruijter van MeetINoffice en Tanja van Veen van het Best Western Cityhotel hebben dit geïnitieerd en zijn in gesprek gegaan met Woerden Marketing.

Morgen gaat het collectief officieel van start bij het Kasteel Woerden. Burgemeester Molkenboer zal een openingswoord verzorgen. Op 1 september zal er ook een website online gaan, waar de deelnemende zakelijke locaties op zijn vertegenwoordigd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties