Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking en soms zon.

Het is vandaag bewolkt maar af en toe krijgt de zon kans om te schijnen. Er staat een matige westenwind. Het kwik loopt op naar 15°C. In de nacht is het ook bewolkt bij een minimum temperatuur van 11°C. Dinsdag ziet er minder uit. Bewolkingmeesj986 heeft de overhand en er valt van tijd tot tijd regen. De wind draait naar het zuidwesten. De thermometer geeft 17°C aan.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Ondernemers Woerden bundelen de krachten

Logo Handen schuddenOndernemers in Woerden hebben de handen ineen geslagen om Woerden als zakelijk sterk merk te positioneren. Dit op het gebied van events, congressen, bijeenkomsten en vergaderingen.

Na diverse bijeenkomsten is besloten om een collectief te vormen om zo Woerden als congres- en eventregio landelijk op de kaart te zetten. Gert-Jan Stok van het Woerdense Kasteel, Jonathan Ruijter van MeetINoffice en Tanja van Veen van het Best Western Cityhotel hebben dit geïnitieerd en zijn in gesprek gegaan met Woerden Marketing.

Morgen gaat het collectief officieel van start bij het Kasteel Woerden. Burgemeester Molkenboer zal een openingswoord verzorgen. Op 1 september zal er ook een website online gaan, waar de deelnemende zakelijke locaties op zijn vertegenwoordigd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties