Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Redelijk weer

De dag begint met bewolking waaruit wat regen kan vallen. Maar al snel breekt de zon in de vorm van opklaringen door. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zien we brede opklaringen. De thermometer geeft dan 13°C aan. Vrijdag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke wind draait naar zuidoost. Met 24°C 1979965 1255193137870823 5433031176933324690 owordt het warmer.

Foto: de dag moet op gang komen.

Nu op RPL: Avicii - The Days

Ondernemers Woerden bundelen de krachten

Logo Handen schuddenOndernemers in Woerden hebben de handen ineen geslagen om Woerden als zakelijk sterk merk te positioneren. Dit op het gebied van events, congressen, bijeenkomsten en vergaderingen.

Na diverse bijeenkomsten is besloten om een collectief te vormen om zo Woerden als congres- en eventregio landelijk op de kaart te zetten. Gert-Jan Stok van het Woerdense Kasteel, Jonathan Ruijter van MeetINoffice en Tanja van Veen van het Best Western Cityhotel hebben dit geïnitieerd en zijn in gesprek gegaan met Woerden Marketing.

Morgen gaat het collectief officieel van start bij het Kasteel Woerden. Burgemeester Molkenboer zal een openingswoord verzorgen. Op 1 september zal er ook een website online gaan, waar de deelnemende zakelijke locaties op zijn vertegenwoordigd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties