Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Redelijk weer

De dag begint met bewolking waaruit wat regen kan vallen. Maar al snel breekt de zon in de vorm van opklaringen door. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zien we brede opklaringen. De thermometer geeft dan 13°C aan. Vrijdag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke wind draait naar zuidoost. Met 24°C 1979965 1255193137870823 5433031176933324690 owordt het warmer.

Foto: de dag moet op gang komen.

Nu op RPL: Avicii - The Days

Zendvergunning lokale omroep bijna verlopen

Logo Mengpaneel1De vergunning om te mogen uitzenden van de lokale omroep van De Ronde Venen verloopt begin volgend jaar. De omroep moet voor september een aanvraag voor verlening indienen.

Als er daarnaast geen andere gegadigden zijn zal de gemeente De Ronde Venen bekijken of de omroep aan alle eisen voldoet en vervolgens aan het commissariaat voor de Media voorstellen de machtiging te verlengen.

Lokale publieke omroepen krijgen in ons land als ze aan de eisen voldoen voor 5 jaar vergunning. Daarna moet de vergunning worden verlengd maar kunnen zich ook andere initiatieven melden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties