Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon en frisser

Het is vandaag somber weer met veel bewolking en in de middag en avond valt er wat regen. De matige wind is zuidwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er nog wat regen vallen. Het kwik daalt naar 16°C. Zondag, helaas bewolkt weer en maar weinig zon. Er kan nog wat regen vallen. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. Het blijft met 20°C fris. Maandag ziet er beter uit. Er is dan een afwisseling van wolken en flink wat  zon. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft die dag 22°C aan.meesj52

Foto: af en toe zon

Nu op RPL: SOKW

Zendvergunning lokale omroep bijna verlopen

Logo Mengpaneel1De vergunning om te mogen uitzenden van de lokale omroep van De Ronde Venen verloopt begin volgend jaar. De omroep moet voor september een aanvraag voor verlening indienen.

Als er daarnaast geen andere gegadigden zijn zal de gemeente De Ronde Venen bekijken of de omroep aan alle eisen voldoet en vervolgens aan het commissariaat voor de Media voorstellen de machtiging te verlengen.

Lokale publieke omroepen krijgen in ons land als ze aan de eisen voldoen voor 5 jaar vergunning. Daarna moet de vergunning worden verlengd maar kunnen zich ook andere initiatieven melden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties