Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Redelijk weer

De dag begint met bewolking waaruit wat regen kan vallen. Maar al snel breekt de zon in de vorm van opklaringen door. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zien we brede opklaringen. De thermometer geeft dan 13°C aan. Vrijdag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke wind draait naar zuidoost. Met 24°C 1979965 1255193137870823 5433031176933324690 owordt het warmer.

Foto: de dag moet op gang komen.

Nu op RPL: Avicii - The Days

De Ronde Venen bezwaar centrumplan Uithoorn

Logo EenrichtingsverkeerDe gemeente De Ronde Venen maakt bezwaar tegen het centrumplan van Uithoorn. Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen zeggen zeer teleurgesteld te zijn dat Uithoorn...

geen rekening heeft gehouden met eerder door De Ronde Venen geuite bezwaren. Het college van de Ronde Venen ziet problemen in de voor lokaal verkeer tussen Uithoorn en De Ronde Venen dat gebruik maakt van de Prinses Irenebrug.

In de plannen van Uithoorn wordt de brug eenrichtingsverkeer en is alleen nog gemotoriseerd verkeer mogelijk vanuit De Ronde Venen naar Uithoorn. Daardoor moeten inwoners van bijvoorbeeld Amstelhoek of De Hoef, die naar Uithoorn willen, een omweg van enkele kilometers maken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties