Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking en soms zon.

Het is vandaag bewolkt maar af en toe krijgt de zon kans om te schijnen. Er staat een matige westenwind. Het kwik loopt op naar 15°C. In de nacht is het ook bewolkt bij een minimum temperatuur van 11°C. Dinsdag ziet er minder uit. Bewolkingmeesj986 heeft de overhand en er valt van tijd tot tijd regen. De wind draait naar het zuidwesten. De thermometer geeft 17°C aan.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

De Ronde Venen bezwaar centrumplan Uithoorn

Logo EenrichtingsverkeerDe gemeente De Ronde Venen maakt bezwaar tegen het centrumplan van Uithoorn. Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen zeggen zeer teleurgesteld te zijn dat Uithoorn...

geen rekening heeft gehouden met eerder door De Ronde Venen geuite bezwaren. Het college van de Ronde Venen ziet problemen in de voor lokaal verkeer tussen Uithoorn en De Ronde Venen dat gebruik maakt van de Prinses Irenebrug.

In de plannen van Uithoorn wordt de brug eenrichtingsverkeer en is alleen nog gemotoriseerd verkeer mogelijk vanuit De Ronde Venen naar Uithoorn. Daardoor moeten inwoners van bijvoorbeeld Amstelhoek of De Hoef, die naar Uithoorn willen, een omweg van enkele kilometers maken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties