Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Redelijk weer

De dag begint met bewolking waaruit wat regen kan vallen. Maar al snel breekt de zon in de vorm van opklaringen door. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zien we brede opklaringen. De thermometer geeft dan 13°C aan. Vrijdag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke wind draait naar zuidoost. Met 24°C 1979965 1255193137870823 5433031176933324690 owordt het warmer.

Foto: de dag moet op gang komen.

Nu op RPL: Avicii - The Days

Minister Kamp: "Boringen bij Woerden toegestaan"

Logo OliepompEr is geen enkele reden om te stoppen met het boren in kleine gasvelden zoals bij Woerden, zegt minister Kamp van Economische Zaken. Volgens hem voorziet aardgas in 40 procent van de...

totale energiebehoefte in Nederland. Ook het klimaatakkoord van Parijs, waarin is afgesproken minder fossiele brandstoffen te gebruiken, verandert daar volgens minister Kamp niets aan. Volgens de minister is het winnen van gas uit eigen bodem wenselijker dan het importeren.

De ChristenUnie had vragen gesteld over de plannen voor boringen onder de wijk Molenvliet. Volgens Kamerlid Carla Dik-Faber is het bedrijf dat plannen heeft voor de boringen, Vermilion, niet milieubewust genoeg. Minister Kamp zegt dat het bedrijf zich gewoon aan de in Nederland geldende regels moet houden en dat het bedrijf eerst nog een plan van aanpak moet maken en vergunningen moet aanvragen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties