Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Redelijk weer

De dag begint met bewolking waaruit wat regen kan vallen. Maar al snel breekt de zon in de vorm van opklaringen door. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zien we brede opklaringen. De thermometer geeft dan 13°C aan. Vrijdag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke wind draait naar zuidoost. Met 24°C 1979965 1255193137870823 5433031176933324690 owordt het warmer.

Foto: de dag moet op gang komen.

Nu op RPL: Avicii - The Days

Alphen waarschuwt voor reuzenberenklauw

Logo ReuzenberenklauwDe gemeente Alphen aan den Rijn waarschuwt voor de reuzenberenklauw. Aanraking van de soms meer dan 2 meter hoge plant kan leiden tot grote blaren. Hoewel Alphen aan den Rijn...

tijdens schoffelrondes probeert onkruid te verwijderen is het volgens de gemeente ondoenlijk om alle planten te verwijderen. Alphen verwijderd de reuzenberenklauw in ieder geval op plaatsen langs de openbare weg waar mensen met de planten in aanraking kunnen komen. Dat gebeurt binnen de bebouwde kom. Daarbuiten worden de planten weggehaald mits er overlast is.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties