Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon en frisser

Het is vandaag somber weer met veel bewolking en in de middag en avond valt er wat regen. De matige wind is zuidwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er nog wat regen vallen. Het kwik daalt naar 16°C. Zondag, helaas bewolkt weer en maar weinig zon. Er kan nog wat regen vallen. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. Het blijft met 20°C fris. Maandag ziet er beter uit. Er is dan een afwisseling van wolken en flink wat  zon. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft die dag 22°C aan.meesj52

Foto: af en toe zon

Nu op RPL: SOKW

Gemeente ontvangt Wecycle Recycle Certificaat 2016

Logo WecycleDe gemeente Woerden heeft van Wecycle het Wecycle Recycle Certificaat 2016 ontvangen. Woerden heeft per inwoner gemiddeld 5,4 kilo ingezameld tegenover 4,8 kilo in vergelijkbare steden.

Landelijk ligt het gemiddelde zelfs nog lager: op 4,7 kilo per inwoner. Dit is de uitkomst van een prestatievergelijkend onderzoek, uitgevoerd naar de afgifte van elektronisch afval via de gemeentelijke milieustraten.

De gemeente heeft met Wecycle een afspraak voor de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties