Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Redelijk weer

De dag begint met bewolking waaruit wat regen kan vallen. Maar al snel breekt de zon in de vorm van opklaringen door. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zien we brede opklaringen. De thermometer geeft dan 13°C aan. Vrijdag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke wind draait naar zuidoost. Met 24°C 1979965 1255193137870823 5433031176933324690 owordt het warmer.

Foto: de dag moet op gang komen.

Nu op RPL: Avicii - The Days

Leen de Vries geen lijsttrekker voor de SP Woerden

Logo SP Leen de Vries wordt geen lijsttrekker voor de SP in Woerden. Dat zei De Vries tijdens het politiek café RPL-RuitenTroef. De SP wil wel mee aan de gemeenteraadsverkiezingen...

van volgend jaar meedoen maar of dat ook gebeurt is nog niet zeker. De partij zoekt naar geschikte kandidaten voor de kieslijst. 'Daar sta ik wel bij' zei De Vries 'maar ik wordt geen lijsttrekker'.

Het meedoen van de partij aan de gemeenteraadsverkiezingen is afhankelijk van het vinden van geschikte kandidaten. Mocht de SP niet aan de verkiezingen meedoen dan is volgens het Leen de Vries nog altijd mogelijk om invloed uit te oefenen en een rimpeling in de politieke vijver te veroorzaken. Daar is volgens hem zitting in de gemeenteraad niet voor nodig.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties