Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking en soms zon.

Het is vandaag bewolkt maar af en toe krijgt de zon kans om te schijnen. Er staat een matige westenwind. Het kwik loopt op naar 15°C. In de nacht is het ook bewolkt bij een minimum temperatuur van 11°C. Dinsdag ziet er minder uit. Bewolkingmeesj986 heeft de overhand en er valt van tijd tot tijd regen. De wind draait naar het zuidwesten. De thermometer geeft 17°C aan.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Leen de Vries geen lijsttrekker voor de SP Woerden

Logo SP Leen de Vries wordt geen lijsttrekker voor de SP in Woerden. Dat zei De Vries tijdens het politiek café RPL-RuitenTroef. De SP wil wel mee aan de gemeenteraadsverkiezingen...

van volgend jaar meedoen maar of dat ook gebeurt is nog niet zeker. De partij zoekt naar geschikte kandidaten voor de kieslijst. 'Daar sta ik wel bij' zei De Vries 'maar ik wordt geen lijsttrekker'.

Het meedoen van de partij aan de gemeenteraadsverkiezingen is afhankelijk van het vinden van geschikte kandidaten. Mocht de SP niet aan de verkiezingen meedoen dan is volgens het Leen de Vries nog altijd mogelijk om invloed uit te oefenen en een rimpeling in de politieke vijver te veroorzaken. Daar is volgens hem zitting in de gemeenteraad niet voor nodig.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties