Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Redelijk weer

De dag begint met bewolking waaruit wat regen kan vallen. Maar al snel breekt de zon in de vorm van opklaringen door. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zien we brede opklaringen. De thermometer geeft dan 13°C aan. Vrijdag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke wind draait naar zuidoost. Met 24°C 1979965 1255193137870823 5433031176933324690 owordt het warmer.

Foto: de dag moet op gang komen.

Nu op RPL: Avicii - The Days

Politiek leunt achterover in Hofpoortkwestie

Logo Hofpoort De Woerdense politiek leunt achterover in de Hofpoortkwestie. Dat schrijft Woerdenaar Henk Nelson in een brief aan RPL. Volgens Nelson was een in het...

verleden gehouden handtekeningenactie om het ziekenhuis open te houden wel een goede actie maar is er niet doorgepakt. Nu de huisartsenpost en spoedeisende hulp uit Woerden dreigt te verdwijnen worden de minister en Tweede Kamerleden ingeschakeld maar dat is volgens Nelson nutteloos.

In RPL Actueel zegt de Woerdenaar dat er actie moet komen. Als voorbeeld noemt hij het in gesprek gaan met de ziekenhuisdirectie. Nelson zegt zijn brief aan RPL te hebben gestuurd en niet naar de gemeente omdat brieven die hij in het verleden aan de gemeente stuurde niet in behandeling zijn genomen.

product sheet

 

De brief is hier te downloaden.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties