Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking en soms zon.

Het is vandaag bewolkt maar af en toe krijgt de zon kans om te schijnen. Er staat een matige westenwind. Het kwik loopt op naar 15°C. In de nacht is het ook bewolkt bij een minimum temperatuur van 11°C. Dinsdag ziet er minder uit. Bewolkingmeesj986 heeft de overhand en er valt van tijd tot tijd regen. De wind draait naar het zuidwesten. De thermometer geeft 17°C aan.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Politiek leunt achterover in Hofpoortkwestie

Logo Hofpoort De Woerdense politiek leunt achterover in de Hofpoortkwestie. Dat schrijft Woerdenaar Henk Nelson in een brief aan RPL. Volgens Nelson was een in het...

verleden gehouden handtekeningenactie om het ziekenhuis open te houden wel een goede actie maar is er niet doorgepakt. Nu de huisartsenpost en spoedeisende hulp uit Woerden dreigt te verdwijnen worden de minister en Tweede Kamerleden ingeschakeld maar dat is volgens Nelson nutteloos.

In RPL Actueel zegt de Woerdenaar dat er actie moet komen. Als voorbeeld noemt hij het in gesprek gaan met de ziekenhuisdirectie. Nelson zegt zijn brief aan RPL te hebben gestuurd en niet naar de gemeente omdat brieven die hij in het verleden aan de gemeente stuurde niet in behandeling zijn genomen.

product sheet

 

De brief is hier te downloaden.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties