Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon en frisser

Het is vandaag somber weer met veel bewolking en in de middag en avond valt er wat regen. De matige wind is zuidwest. De temperatuur komt niet verder dan 19°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er nog wat regen vallen. Het kwik daalt naar 16°C. Zondag, helaas bewolkt weer en maar weinig zon. Er kan nog wat regen vallen. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. Het blijft met 20°C fris. Maandag ziet er beter uit. Er is dan een afwisseling van wolken en flink wat  zon. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft die dag 22°C aan.meesj52

Foto: af en toe zon

Nu op RPL: SOKW

Kalsbeekreunie met 2000 bezoekers

Logo Kalsbeek College1 Zo’n 2000 oud leerlingen en docenten kwamen af op de reünie van het Woerdense Kalsbeek College. Aanleiding voor de reünie is het 100-jarig bestaan van...

de school. Directeur Zwaneveld was blij met de grote opkomst. Onder de bezoekers waren oud leerlingen die later als docent aan de school verbonden waren.

De school startte 100 jaar geleden toen hoofdonderwijzer Feike Kalsbeek een extra leerjaar introduceerde na de 6e klas. Het was het eerste voortgezet onderwijs in Woerden.

In de loop van de tijd fuseerden meerdere scholen met het Kalsbeek College waaronder de Nijverheidsschool voor meisjes, de VGLO, de LAVO, de LEAO Willem-Alexanderschool en de LBO Oversingel. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties