Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking en soms zon.

Het is vandaag bewolkt maar af en toe krijgt de zon kans om te schijnen. Er staat een matige westenwind. Het kwik loopt op naar 15°C. In de nacht is het ook bewolkt bij een minimum temperatuur van 11°C. Dinsdag ziet er minder uit. Bewolkingmeesj986 heeft de overhand en er valt van tijd tot tijd regen. De wind draait naar het zuidwesten. De thermometer geeft 17°C aan.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Kalsbeekreunie met 2000 bezoekers

Logo Kalsbeek College1 Zo’n 2000 oud leerlingen en docenten kwamen af op de reünie van het Woerdense Kalsbeek College. Aanleiding voor de reünie is het 100-jarig bestaan van...

de school. Directeur Zwaneveld was blij met de grote opkomst. Onder de bezoekers waren oud leerlingen die later als docent aan de school verbonden waren.

De school startte 100 jaar geleden toen hoofdonderwijzer Feike Kalsbeek een extra leerjaar introduceerde na de 6e klas. Het was het eerste voortgezet onderwijs in Woerden.

In de loop van de tijd fuseerden meerdere scholen met het Kalsbeek College waaronder de Nijverheidsschool voor meisjes, de VGLO, de LAVO, de LEAO Willem-Alexanderschool en de LBO Oversingel. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties